Apuniekalta apua remontti- ja muuttosiivouksiin Turun seudulla

Kysy lisää palveluistamme
Apuniekka hoitaa remontti- ja muuttosiivouksen, rakennussiivouksen ja teollisuussiivouksen Turussa

Toteutamme laadukkaat siivouspalvelut, kuten remontti- ja muuttosiivoukset sekä yksityisasiakkaille että yritysasiakkaille. Monipuolinen ja kattava siivouspalvelumme sopii erinomaisesti omakotitalojen, kerrostalojen, toimistojen, rakennustyömaiden kuin teollisuusrakennusten tarpeisiin. Tältä sivulta löydät tarkemmat tiedot tarjoamistamme siivousalan palveluista.

Yksityisten siivouspalvelut

KOTISIIVOUS

Koti on siivottava säännöllisesti terveyden, hygienian ja mielihyvän ylläpitämiseksi. Teemme kotisiivouksia Turussa ja Liedossa sekä niiden lähialueilla säännöllisesti. Voimme suorittaa kotisiivouksen tarpeidesi ja aikataulusi mukaisesti. Kodin ylläpitosiivoukseen sisältyvät imurointi, lattioiden pyyhintä sekä tahrojen poisto. Tarpeen vaatiessa voimme tehdä myös perusteellisen perussiivouksen, johon sisältyy ikkunoiden pesu, saunan pesu ja lattioiden vahaus.

Ylläpitosiivous käsittää imuroinnin, lattioiden pyyhinnän, keittiön tasojen ja altaiden pesun/pyyhinnän, wc:n siivous, pölyjen pyyhinnän vapailta tasoilta, kosketuspintojen pyyhinnän sekä tahrojen poiston ovilta.

Jokaisen asiakkaan kanssa sovitaan kuitenkin mitä tehdään, esimerkiksi tarvitaanko apua pyykin pesuun, verhojen ripustamiseen jne.

Sopimusasiakkaan hinta on 39,68 €/h ja kertasiivouksen hinta on 42,16 €/h


REMONTTI- JA MUUTTOSIIVOUS


Muuttaminen käy usein hermoille ja nostaa verenpainetta tarpeettomasti. Anna Apuniekan tulla avuksesi muuttosiivouksen yhteydessä. Apuniekka on toteuttanut asuntojen muuttosiivouksia toimintansa alusta alkaen. Asunnosta pois muutettaessa on usein tehtävä perusteellinen muuttosiivous, olipa kyse sitten vuokra- tai omistusasunnosta. Toteutamme myös perusteelliset siivouspalvelut remontin tai rakennustöiden yhteydessä. Pääset helposti eroon remontin jälkeisestä liasta meidän avullamme.

Remontti ja muutto alkaen 42,16 €/tunti
Esimerkki: kaksion muuttosiivous alkaen 180 €

HUOM!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % sekä normaalit pesuaineet, tarvikkeet, työn ja matkat 15 km säteeltä Turun keskustasta.

Yritysten siivouspalvelut

Apuniekka tekee toimistosiivouksia reippaalla tahdilla Turun ja lähialueen yrityksille. Toimistosiivouksen aikataulun voimme sopia erittäin joustavasti sinun tarpeisiin parhaiten sopivien aikojen puitteissa. Normaalin ylläpitosiivouksen lisäksi tarjoamme ikkunoiden pesua ja lattioiden vahausta.

Rakennussiivouksista Apuniekalla on jo pitkä, yli vuosikymmenen kokemus takana. Elisabeth Niekka aloitti siivousuransa rakennus- ja saneeraustyömaiden loppusiivouksia tekemällä Turun alueella. Rakennussiivoukset hoituvat tänäkin päivänä vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Säännöllinen siivouspalvelu ja loppusiivoukset hoituvat meiltä helposti, nopeasti ja edullisesti.

Teollisuussiivouksen alalla etenkin elintarviketeollisuus tarvitsee hygienian ylläpitämiseksi säännöllistä siivousta. Muutkin teollisuudenalan hyötyvät puhtaasta työympäristöstä. Tilaa Apuniekan ammattilaiset avuksi yritykseesi. Tarjoamme siivouspalveluja niin pienyrityksille kuin suurteollisuudelle.